General and Privacy terms

Käyttöehtojen

liite 3

Pisteytys ja luokitus


PreferRent suorittaa seuraavaa käyttäjien pisteytystä ja luokittelua:

1 Käyttäjien pisteytys määräytyy portaalissa suoritettuihin kaluston varauksiin perustuvien vuokrien mukaan;

2 PreferRent luokittelee käyttäjät vuokrausyhtiöiltä PreferRentin portaalin kautta saadun palautteen perusteella.


1 Pisteytys (vuokriin perustuva)

Tasoja on yhteensä kolme (alkaa korkeimmasta): Kulta, Hopea ja Pronssi. 

Pisteytys päivitetään seuraavasti kuukausittain euroina laskettavien kaluston arvonlisäverottomien vuokrausmaksujen perusteella portaalin kautta suoritetuista varauksista viimeisen 6 kuukauden aikana, lukuun ottamatta vuokrausyhtiöiden ilmoittamia sellaisia varauksia, jotka eivät ole johtaneet vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen ja/tai vuokraukseen:

Taso

Kulta

Hopea

Pronssi

Vuokramäärät

euroa:

≥ 10001

5001–10000

0–5000

2 Luokitus (perustuu vuokrausyhtiöiltä saatuun palautteeseen)

Varauksen perusteella PreferRent pyytää asianomaista vuokrausyhtiötä antamaan palautetta käyttäjästä varauksen perusteella asteikolla 1–5 (matalimmasta korkeimpaan), eli arvioimaan varausta. Palautteen antaminen on vuokrausyhtiöille vapaaehtoista, ja kyseessä on vuokrausyhtiöiden subjektiivinen mielipide/arvio, johon PreferRent ei vaikuta.

Joka viides (5) varaus, josta ei saada palautetta vuokrausyhtiöltä johtaa yhden oletusarvion antamiseen, joka neljä (4).

Vaihtoehtoja on viisi (alkaa matalimmasta): 1, 2, 3, 4 ja 5. Käyttäjää ei arvioida rekisteröitymisen yhteydessä. Keskimääräinen luokitus lasketaan 12 kuukauden jaksolta, ja se päivitetään päivittäin.